zondag 20 december 2009

U wilt een leven

Wilt u ook iemand die u bij de hand neemt en u vertelt wat u moet doen? Iemand die u begeleidt met het inrichten van uw leven. Iemand die het beste met u voor heeft en geen eigen belang kent. Iemand die altijd goud eerlijk is en ook nog eens verstand van zaken heeft. Iemand die echt geeft om uw behoeften. Iemand die begrijpt wat uw uitgesproken esthetische voorkeuren zijn. Iemand die weet wat er vandaag hip is en morgen uit. Iemand die zelf ook met zijn tijd mee gaat en zich daarom perfect in u kan verplaatsen. Iemand die een luisterend oor kan bieden, maar ook actief kan mee praten. Iemand die altijd bij u is, vooral als u het echt nodig heeft. Iemand die alles laat vallen voor u, want u, u heeft het het hardste nodig.

U, die niet zonder kan. U, die niet langer alleen door de wereld wilt lopen, maar zich gesteund wilt voelen in alles wat u wilt doen en alles wat daar bij hoort. U wilt ook altijd hip voor de dag komen en geliefd worden door iedereen. Werkelijk, zoals u is er echt maar één. Daarom raden wij u dan ook aan om bij ons spullen te kopen, want zonder ons bent u helemaal niks.

Zonder ons bent u niet langer in. Zonder ons is het leven uitzichtloos en zult u voor altijd gedoemd zijn om in u eentje door de woestijn te moeten slenteren. Een woestijn omgeven met oases, maar nergens een plasje water om van te drinken. Een woestijn met een pad dat enkel leidt tot een nietszeggend en doelloos leven. U zult enkel en alleen op kunnen kijken naar degenen die wel de juiste keuze hebben gemaakt. De mensen die wel uniek willen zijn. De mensen die zichzelf realiseerden dat ze het niet alleen konden en hulp bij ons zochten. Wij, die u zo graag gelukkig willen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw, waarschijnlijk, zeer belangrijke bijdrage!