zaterdag 15 mei 2010

Aanslag op leven 9-jarige jongen mislukt!

Zaterdag, 15 mei 2010, van onze redactie
KOEWACHT. De vliegramp bij Tripoli die woensdag 12 mei plaatsvond, bleek een terroristische aanslag te zijn van de Zuid-Afrikaanse Anti-Bleekneusvereniging, gericht tegen het leven van de enige overlevende, de 9-jarige Ruben.

Tot grote ontsteltenis van de terreur-leiders, mislukte de aanslag helaas, en werd er vooral materiële schade geleden, en er kwamen een boel Nederlanders om, zo berichten de goed geïnformeerde en moreel-superieure Telegraaf-correspondenten. In een recente peiling van Maurice de Hond blijkt dat de grote meerderheid van de Nederlandse bevolking met een middelbareschooldiploma dat hen in staat stelt ook andere kranten dan de Telegraaf te lezen, vooral ontstelt is over het feit dat ze door de mislukte aanslag nu een week lang moet wachten met lachen om de PVV campagne, aangezien de schermen en bladen de komende tijd geplamuurd zullen zijn met de koppen van jankende Hollanders voor wie het nu overduidelijk is dat Nederland de droefnis-singulariteit definitief gepasseerd is en dat ons land dus Internationale Recordhouder is op het gebied van collectief verdriet.

2 opmerkingen:

  1. Van onze redactie;
    Rectificatie:
    Naar nu blijkt was de aanslag van vorige week niet specifiek gericht tegen Ruben, maar tegen het Nederlandse volk in het algemeen. Een aantal anonieme, maar goed geinformeerde en moreel superieure bronnen uit "het buitenland" laat ons dit middels duidelijke wegen blijken. "Het buitenland" heeft schoon genoeg van het navelstaarderige karakter van ons mooie, goed geinformeerde en moreel superieure land. Er is onder andere gedreigd dat er meer aanslagen zullen volgen als het welbekende en vooral moreel superieure TV-programma "Ik Hou Van Holland" niet per direct van de TV wordt gehaald. Tevens heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken laten weten dat er amfibische landingen zullen volgen als het goed geinformeerde en moreel superieure Internationale Strafhof in Den Haag niet per direct stopt met moreel superieur zijn, en zich van nu af aan puur en alleen richt op goed geinformeerd zijn. Tevens heeft de Kanselier Merkel aan demissionair premier Balkenende laten weten dat zij zich moreel superieur genoeg voelt om Nederland binnen te vallen en te annexeren als "die zeikerige Hollanders het in hun hoofd halen om zich weer als randdebielen te gedragen bij het komende WK". Daar voegde ze er goed geinformeerd aan toe dat Nederland er in de kwartfinales toch wel door "Die Mannschaft" word uitgekegeld na een mazzelgoaltje in de laatste minuut door Ballack.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als Ballack scoort, rest ons dus niets anders dan ons door Vlaanderen te laten annexeren.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw, waarschijnlijk, zeer belangrijke bijdrage!