zaterdag 29 mei 2010

Beginnersfout

Ik ben gisteren een beginnersfout begaan. Ik ben op dit moment aan het werk en daar bereid ik me normaliter mentaal altijd op voor. Ik heb een aantal handelingen die ik verricht de avond voordat ik ga werken op zaterdag. Ik zet mijn wekker op het juiste tijdstip, drink wat biertjes, rook een aantal sigaretjes om vervolgens af te sluiten met een masturbatie-sessie. Dat laatste is van uiterst belang omdat ik anders de hele dag met een tent in mijn broek en met mijn tong op mijn enkels door de Bijenkorf loop, of eerder loop te sjokken. Er is op een dag als deze dan ook niet veel nodig om mij op te winden. Vrouwen van in de vijftig, die hun huis niet durven verlaten zonder dat ze hun hoofd vol hebben vol geplamuurd en hebben getracht om elk rimpeltje vol te kitten, zwangere vrouwen die de hele dag met een chagrijnige bek rond zich heen kijken en het liefst willen dat andere mensen zich net zo kut voelen als zij, omdat ze denken dat zij de toekomst van Nederland garant aan het stellen zijn in hun ingewanden en omdat niemand hun kont aan het af likken is tijdens het verrichten van die zware taak, of kleine kinderen die bijna altijd vrolijk naar je lachen en zich nooit van enig kwaad bewust zijn. Soms heb je ook kinderen die verschrikt naar je kijken en dan vind ik het een uitdaging om ze toch aan het lachen te krijgen. Dat lukt me meestal wel en dan voel ik een geruststellende gloed door me lichaam heen gaan. Ik kan altijd nog pedofiel worden als ik echt gefrustreerd raak in mijn seksleven. Je hebt dan ook nog meisjes van mijn leeftijd die er af en toe rond lopen, maar die zijn allemaal zo ontzettend omhoog gevallen en daarmee dus niet in staat om te zien dat ik een vreselijk, mooie, aantrekkelijke jongeman ben.

Wat ik aan geef dat me opwind is overigens niet helemaal waar. Jij bent namelijk de reden en de reden dat ik gisteren niet heb gemasturbeerd. Ik heb in mijn bed van je liggen dromen, terwijl ik half in slaap aan het sukkelen was. Het was geil, maar alles behalve distribueerbare porno. Het was liever. Ik lag tegen je aan en zoende je in je nek en dat soort dingen, je kent het wel. Meisjesfantasieën, fantasieën die meisjes hebben. Zoet, zacht en misschien zelfs saai, maar ik heb ze over meisjes. Ik bedoel overigens niet dat ik het over jou heb als lezer. Jij bent dan wel de reden, maar ik word niet opgewonden van het feit dat jij dit zult lezen, of op dit moment leest, als ik dit op mijn blog zet. Tenzij jij degene bent die ik bedoel, maar ik noem geen namen in mijn blog. Je vraagt je nu wellicht af over wie het gaat. "Gaat dit over mij?" Als jij hetzelfde zou schrijven als ik nu doe, en ik zou het vervolgens lezen, dan zou ik weten dat het over mij ging, dus jij zou het ook moeten kunnen weten. Misschien is het geen eerlijke hypothese, want het zou best kunnen zijn dat ik het allemaal als een leuk, fictief verhaaltje tot me zou nemen en de eventuele autobiografische raakvlakken voor lief nam. Ik ben er zelf een fervent voorstander van om de auteur los van de tekst te zien. In hoeverre je dat onderscheid wilt maken, laat ik volledig aan jou over, maar realiseer je wel dat er een onderscheid is. Ik ben het niet altijd eens met wat ik schrijf, maar ik zoek nu eenmaal naar spanning, en jij, jij bent op dit moment spannend. Spannend en opwindend. Ik ben normaal gebrand op direct resultaat, maar ik vind het niet erg om je niet meteen te bespringen en jij waarschijnlijk ook niet. Direct resultaat laat zich daarmee vrij vertalen naar de activiteit die afsluit met het legen van mijn prostaat.

Ik weet niet hoe ik dit bericht moet afsluiten. Ik zit op dit moment het bericht te verwerken in mijn computer en ik was niet verder gekomen dan de vorige alinea. Nu ja, ietsjes verder, maar in die laatste paar zinnen gaf ik suggestie om wie het nu echt ging en ik ben niet zo goed in het geven van suggesties of hints. Ik verklap het meteen omdat ik het zo graag wil vertellen, maar dat doe ik nu dus niet. Jij weet dat het over jou gaat en zodra je het weet, laat je het mij dan weten dat je het weet, want ik vind het wel fijn om te weten dat jij het weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw, waarschijnlijk, zeer belangrijke bijdrage!